Het Jongensuur is een (landelijke) vrijwillige contactgroep voor mensen die geboren zijn in een vrouwenlichaam maar zich (gedeeltelijk) jongen of man voelen. De groep komt ongeveer een keer in de twee maanden bij elkaar, op verschillende locaties, om ervaringen en informatie uit te wisselen, bij te praten en leuke dingen te ondernemen.

Het Jongensuur is er voor twijfelaars, transgenders en transseksuele VM-ers. Je kunt je twijfels en gevoelens over je genderidentiteit bespreken zonder dat het meteen over hormonen of operaties moet gaan (al mag dat ook). De bijeenkomsten worden georganiseerd volgens het ‘Do It Yourself-principe’; er is dus veel ruimte voor eigen inbreng. De groep is klein en laagdrempelig maar wel besloten, dat wil zeggen dat je je even moet aanmelden via de mail.

Contactpersoon: Gé

Doelgroepen

  • Alle leeftijden
  • Transgenderpersonen
  • Niet-binaire personen
  • Queers

Kennis van / ervaring met cultuursensitief werken

Er is kennis aanwezig over de invloed van cultuur op iemands handelen en communiceren. Omdat Het Jongensuur geen professionele organisatie is, maar gebaseerd op gelijkwaardige participatie van alle deelnemers spelen cultuurgerelateerde problemen nauwelijks.

Adres

Ons adres:

Rotterdam

Telefoon:

-