Pluspunt organiseert incidenteel bijeenkomsten voor roze ouderen waarbij ontmoeting centraal staat. Pluspunt is een expertisecentrum voor senioren en participatie. Wij richten ons op senioren zelf en op organisaties die werken met senioren.
Senioren kunnen bij ons terecht voor inspirerende cursussen en projecten en zijn van harte welkom als ze zelf ideeën hebben voor activiteiten voor en door ouderen. Pluspunt is een expertisecentrum voor senioren en participatie. Ons doel is deelname van senioren aan de samenleving te stimuleren. Pluspunt geeft advies, ontwikkelt projecten en methodieken en organiseert trainingen en cursussen. In Rotterdam zijn we al 25 jaar actief.  Afhankelijk van onze opdrachtgevers werken we ook elders in het land.

In onze projecten gaan we altijd uit van ‘voor en door senioren’. In onze optiek hebben senioren de samenleving veel te bieden en zetten ze hun kennis, ervaringen en talenten graag in. We trainen onze vrijwilligers en begeleiden hen bij het zelf actief worden in de samenleving of bij het stimuleren van anderen hierin.

 

Doelgroepen:

  • Ouderen

Adres

Ons adres:

Graaf Florisstraat 41, 3021 CC Rotterdam

Telefoon: