Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Winter Pride on Tour

De Winter Pride Maspalomas komt naar Rotterdam! Als de achtste editie van het populaire lhbtqia+-evenement op Gran Canaria in november van dit jaar al is gevierd, wordt dit geliefde Pride event zaterdag 21 januari 2023 nog eens dunnetjes overgedaan. De eerste Winter Pride on Tour zal plaatsvinden in de Now & Wow Club aan de Maashaven Zuidzijde in Rotterdam.
 
De stad Rotterdam is trots om de eerste editie van Winter Pride on Tour te hosten. Namen van artiesten met internationale allure sieren de kleurrijke poster. De legendarische Las Palmas Drag Queens zullen speciaal voor dit evenementen naar Rotterdam komen om hun flamboyante optredens te tonen. De Las Palmas Drag Queens staan internationaal bekend binnen de lhbtqia+-gemeenschap als één van de meest spectaculaire ter wereld. Dat Rotterdam niet onder doet voor de Winter Pride Maspalomas blijkt wel uit de overige fantastische line-up. Live optredens van La Voix, een iconische drag zangeres uit het Verenigd Koninkrijk en headliner op vele Pride festivals in de wereld. Vocal house zangeres Soraya Vivian, bekend van Hed Kandi en Fierce Angel en de Nederlandse Sharon Doorson. De sexy gogo dansers uit Maspalomas maken het spektakel compleet. Na de live show, welke om 20 uur zal aanvangen, zullen de dj's Diva Mayday, Sharon O'Love en PK80 voor een spectaculaire avond zorgen in een winterse havenstad met het hete Spaanse tintje van Gran Canaria.
 
Kaarten voor de show zijn nog beschikbaar tegen het Early Bird tarief van 32,50€ en beschikbaar via www.winterpride.com/ontour.

Additional Info

Rate this item
(0 votes)
Last modified on dinsdag, 06 september 2022 20:27