Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Gay Film Night: Matthias et Maxime

Matthias et Maxime Matthias et Maxime

De eerste Gay Film night van 2020 komt er weer aan. En op zondag 9 februari is het Oscar Sunday bij LantarenVenster!

Op dinsdag 11 februari kun je de 10e film van Xavier Dolan zien: Matthias et Maxime, die afgelopen week op het IFFR in premiere ging in Nederland. Het verhaal over 2 jeugdvrienden in Montreal, krijgt een bijzondere wending als Maxime besluit naar Australië te vertrekken. En ook in deze film van Dolan speelt moeders weer een niet onbelangrijke bijrol.

Oscar Sunday zondag 9 februari

Met de belangrijkste kanshebbers op de Oscars die in de nacht van zondag 9 op maandag 10 januari worden uitgereikt. Natuurlijk zorgt LantarenVenster ook voor een aantal extra activiteiten.

Judy

Biopic over “Gay Icon” Judy Garland. Een pareltje in het aanbod van 2019. Zal het Renée Zellweger lukken een Oscar voor Beste Actrice in de hoofdrol binnen te slepen? Wellicht sleept de film dan ook de Oscar voor Beste make-up en Haar in de wacht).

The Lighthouse.

Gaat voor LantarenVenster in premiere en dan ook meteen op voor de Oscar voor beste cinematografie. Strikt genomen geen Gay Film, maar als 2 vuurtorenwachters - gespeeld door William Dafoe en Robert Pattinson - het samen moeten redden op een afgelegen eiland, dan wordt het al gauw broeierig tussen die twee.

 

Info en kaarten.

 

Additional Info

  • Locatie: LantarenVenster, Otto Reuchlinweg 996, Rotterdam
  • Datum: zondag, 09 februari 2020
  • Tijd: 21:30
  • Bereikbaarheid: LantarenVenster is goed bereikbaar met metro en tram.
  • Leuk om te weten:

    Elke maand is op de eerste of tweede dinsdag van de maand de "Gay Film Night" waar 1 of 2 films met een LHBTi raakvlak wordt vertoond. Daarnaast zijn regelmatig meerdere LHBTi-films te zien. 

     

Rate this item
(0 votes)
Last modified on zondag, 19 juli 2020 23:22