Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Drag Dinner Shows Oktober

Drag Dinner Show Drag Dinner Show Roel Jakobs

De Drag Dinnershow Summer Stars bleek erg succesvol deze zomer. Met de huidige belangstelling voor drag in Rotterdam en de rest van het land met o.a. RuPaul's Dragrace Nederland zal dat nog wel aanhouden. En dus wordt de Drag Dinner Show bij VINN verlengd tot in december! Verwacht een spectaculaire avond met een geweldige dragshow begeleid door een 3-gangen keuzemenu. 

De presentatie is in handen van Ynel Regalo, de huidige 'Miss Travestie Holland 2019/2020'. Naast haar zullen per avond 2 extra queens optreden vanuit de wisselende cast van dragqueens! De Drag Dinnershow 'Summer Stars' is wekelijks in juli, augustus en september 2020. Volgende maand is de Drag Dinnershow op 3, 10, 17, 24, 30 en 31 oktober. De shows van 30 en 31 oktober staan in het teken van Halloween!

De shows vinden plaats bij VINN Rotterdam aan het Weena 701 direct naast Centraal Station. Vanaf 18:00 uur gaan de deuren open en om 19:00 uur begint de show. Na afloop worden de tafels aan de kant geschoven en is het tijd voor de afterparty waarbij alle calorieën er weer vanaf worden gedanst.

Het maximaal aantal gasten per avond hangt af van de op dat moment geldende RIVM-richtlijnen. Op dit moment is er per avond ruimte voor 30 personen. Daarbij is er voldoende afstand van anderen. Dankzij diverse hygiënische voorzorgsmaatregelen kun je genieten van een voor Rotterdam unieke avond uit.


De Drag Dinnershow is op de volgende data te reserveren: 3, 10, 17, 24, 30 en 31 oktober. 

Meer info en kaarten.

 

Additional Info

 • Locatie: VINN, Weena 701,
 • Kosten: €39,95
 • Datum: zaterdag, 03 oktober 2020
 • Tijd: 18:00
 • Bereikbaarheid: 2 minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal
 • Leuk om te weten:

  Meer info en kaarten

  Gastvrouw Ynel Regalo is inmiddels goed bekend sinds zij werd gekroond tot Miss Travestie 2019. Elke avond wordt zij terzijde gestaan door tenminste  2 van haar zusters: Megan Schoonbrood, Vanity Kip, Patsy Prozac, Roeletta, La Queen Dior, Malía Regalo en Vanity Vickers!

   

   

Rate this item
(0 votes)
Last modified on woensdag, 07 oktober 2020 21:58