Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Comedy Benefiet Show voor Oekraïne

Op 10 maart organiseert Comedy Club Haug een benefiet voor Oekraïne. Vanaf 21:00 uur betreden diverse comedians het podium. Samen met hen voelde Comedy Club Haug de behoefte om in actie te komen. Daarom gaan ze die avond doen waar ze beste in zijn: mensen laten lachen. Een avond zoals je die van Haug gewend bent, maar waarvan de comedians hoopten die nooit te hoeven spelen. De volledige opbrengst van de kaartverkoop en baropbrengst van deze avond gaat naar Oekraïne.

Met o.a. Raoul Heertje, Shariff Nasr, Teun van den Elzen, Martijn Crins, Tim Hartog, Daveson Ignatia, Michael Jäger, Felix van den Berg, Mark Waumans, Steff, Benjamin van der Velde.

Koop hier je kaarten

Additional Info

  • Locatie: Comedy Club Haug, Boompjeskade 11, Rotterdam
  • Kosten: 16,50 euro
  • Datum: donderdag, 10 maart 2022
  • Tijd: 21.00 uur
  • Bereikbaarheid: tram, bus, metro
  • Leuk om te weten:


    Er is een mogelijkheid om extra te doneren bij het aanschaffen van de tickets. 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on zondag, 06 maart 2022 23:05
Chantal van der Putten

Chantal van der Putten (1984) woont en werkt in Rotterdam Centrum. Ze is onderwijsmanager van de technische opleidingen bij de Rotterdam Academy. Dit is een onderdeel van Hogeschool Rotterdam. Chantal is afgestudeerd als onderwijskundige en neerlandica. Daarnaast is ze voorzitter van Student Pride NL. Deze stichting zet zich in voor een veilig klimaat op hogescholen, universiteiten en stageplaatsen ten aanzien van seksuele en genderdiversiteit, zodat alle studenten zich vrij kunnen voelen en zichzelf en de ander accepteren. Volg Chantal via Insta