Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

GayRotterdam nu ook in het Engels

Afgelopen vrijdag heeft GayRotterdam de Engelstalige website gelanceerd. Het bereik wordt ruim 30x groter, van 25 miljoen Nederlandstaligen naar 765 miljoen Engelstaligen. We gaan het vast nog drukker krijgen op de redactie!

Eurovisie Songfestival

We hebben deze vertaling juist nu gelanceerd zodat we klaar zijn voor de bezoekers uit alleen al de 40 deelnemende landen aan het Eurovisie Songfestival in mei. Organiseer je zelf iets tijdens het Songfestival of de rest van het jaar? Zorg dat wij het op tijd weten zodat de agenda acttueel is, en er soms ook meer redactionele aandacht aan kunnen besteden!

GayRotterdam is het platform voor de LHBT+ community van de regio Rotterdam en richt zich op zowel bewoners als bezoekers. We willen hen goed informeren over alles dat relevant kan zijn als je in Rotterdam woont of Rotterdam bezoekt. Gayrotterdam wordt gemaakt door uitsluitend vrijwilligers van en voor de LHBT+ community in Rotterdam. Als hoofdredacteur wil ik hen daarvoor ook namens de bezoekers en bewoners van de regio Rotterdam van harte bedanken!

Zelf ook een steentje bijdragen?

Meldt je aan als vrijwilliger, bijvoorbeeld als redacteur, blogger, vlogger of fotograaf/designer? Je krijgt van ons een geweldige ervaring en leert leuke mensen kennen! We vinden zeker een rol die bij je past, kom dus snel kennismaken! Neem contact met ons op en we beantwoorden je snel.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on donderdag, 09 april 2020 00:19